Richie Kotzen live la Hard Rock Cafe, București


Când:
3 Iulie 21:00 23:00
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

În data de 3 iulie, cunoscutul chitarist RICHIE KOTZEN ajunge în România și va susține un concert în Hard Rock Cafe din București, alături de trupa sa.
Biletele se pot achiziționa online pe www.AmBilet.ro la următoarele categorii de prețuri:

- VIP: 89 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri) - SOLD OUT!
- Acces General: 69 de lei, cu loc la masă în sală
- Fără loc: 59 de lei
- La intrare (in limita locurilor disponibile): 75 de lei
Bilete disponibile prin www.AmBilet.ro si la Hard Rock Club, Bucuresti.

O simplă privire aruncată discografiei și biografiei lui Richie Kotzen este suficientă... ca să amețești. Se poate spune despre acest muzician de nici 50 de ani că s-a născut cu chitara în mână. Printre numeroase albume solo, de o diversitate impresionantă, americanul și-a lăsat amprenta și asupra creației unora dintre trupele cu care a colaborat mai degrabă pe fugă. Conflictul cu membrii Poison – trupă care l-a făcut, conform propriilor declarații, să „uite că este muzician” – nu schimbă cu nimic faptul că influența sa în calitate de compozitor este determinantă pe albumul „Native Tongue”.

Importantă este și contribuția sa în Mr. Big, unde a avut sarcina deloc ușoară de a-l înlocui pe marele Paul Gilbert. Iar cel mai recent proiect, The Winery Dogs, alături de Mike Portnoy și Billy Sheehan, și-a demonstrat cu prisosință viabilitatea pe scena marilor festivaluri rock.

Chitarist, solist vocal și compozitor versatil, Richie Kotzen este una dintre cele mai importante figuri ale rock-ului contemporan, pe care l-a îmbinat în chip firesc cu jazz, blues și elemente de pop sau punk, în funcție de proiect. Lista partenerilor săi muzicali, care merge de la Gene Simmons la Guthrie Govan și Glenn Hughes, este o mărturie în plus a capacității sale de a integra în propria interpretare cam tot ce a dat important acest gen muzical, de la începuturi până în prezent. Iar în concert, Richie Kotzen se dovedește făcut pentru scenă, un copil teribil rock and roll și o desfătare pentru urechi și suflete rebele.

Eveniment organizat de Promusic Events & Maximum Rock

Alte sugestii

17 Dec
Johann Strauss Ensemble - Vienna Magic
Concert
Începe la 19:30  |  Sala Palatului, Strada Ion Câmpineanu 28, București 010039, Romania
Vezi mai multe evenimente