YOGA Festival 19 - 20 Noiembrie Bucuresti 2016


Data și ora:
Gazdă:
Bulevardul Poligrafiei 3-5, București 013704, Romania
Organizator:

Despre

YOGA Festival 19 - 20 Noiembrie Bucuresti 2016

KEEP CALM, BREATHE AND PRACTICE!
Daca iti doresti sa evadezi intr-o lume in care timp de doua zile vei putea sa te regasesti cu adevarat, sa practici alaturi de cei mai indragiti profesori si elevi de yoga, sa te relaxezi si sa te incarci cu energie pozitiva alaturi de alte cateva sute de oameni, atunci te asteptam la cel mai mare eveniment Yoga din Romania, Yoga Festival, 19-20 noiembrie 2016.
Chiar daca este prima oara cand incerci Yoga, nu trebuie sa iti fie teama, clasele sunt create astfel incat sa acomodeze orice nivel. In afara de asta, in Yoga, nu exista conceptul de avansat, suntem elevi pentru totdeauna!
Te vei bucura de profesori atat din Romania, cat si din afara tarii, si vei putea sa te inspiri din cele mai diverse clase de yoga, dar si de pilates & body art.
Te va incanta muzica in surdina, flow-urile yoga si posturi pe care le poate face oricine, cu rabdare, perseverenta si calm. Iti vei putea gasi linistea interioara ajutat de meditatii ghidate si vei fi inspirat de experiente si speech-uri ale yoghinilor prezenti la eveniment.
Vei avea la dispozitie si o mica zona expo, in care te vei putea delecta cu produse sanatoase si yoga style shopping .
La finalul acestui festival te vei simti calm, fericit, implinit si pregatit pentru o noua experienta de viata si gata sa privesti lumea cu inima deschisa!