Z.O.B. II SKA-NK II Raizing Hell II Happy Punk


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

OPEN DOORS: 21:00
Raizing Hell: 22:00-22:40
SKA-NK: 23:00-23:50
ZOB: 00:00
Support: 35 lei

Happy, Happy II Punk,Punk
Noi zicem să facem să fie mare petrecereeeeeeeeeeeee alături de băieții aștia faini de la SKA-NK, ZOB și Raizing Hell!

SKA-NK este o trupă ce s-a format pe tărâmuri băimarene în vara anului 2010. Fiind amatori de muzica veselă, au hotărât ca numele formatiei sa fie o abreviere a stilurilor principale care îi definesc: ska-ul și punk-ul, rezultând Ska-nk. Mai mult, în piesele lor se observă și influențe reggae sau rap.

Piesele ating o gamă vastă de subiecte, de la cele mai serioase, până la versuri pline de umor sau jocuri de cuvinte îndrăznețe.
În 28 decembrie 2011 au lansat albumul de debut “Suntem la televizor”, iar in 16 septembrie 2012, primul lor videoclip oficial la piesa “M-am saturat de ploaie”.
Printre piesele care s-au bucurat de o popularitate sporită au fost și “Nu mai sta în spate” sau “Boxele, roțile”, care au fost difuzate în heavy rotation de Radio Guerrilla.
Cel mai recent videoclip official, pentru piesa “Arata-i c-o iu…” a devenit viral, ajungând în scurt timp la peste 100 de mii de vizualizări.

Anul 2015 le-a adus baietilor de la Ska-nk cel de-al doilea album – Pe Acorduri de Vara – și implicit un turneu de promovare al acestuia.

Componență:
Ghit Răzvan (Johnny) - chitara & voce
Horge Răzvan (Aurel) - chitara
Nemeș Tudor - bass
Szendrei Alexandru (Alec) - tobe
Ghit Madalin - voce

https://www.facebook.com/skaaaa.nk
https://www.youtube.com/user/SkankVideosTv

***

Cunoscuți pentru celebrele piese “Telenovele”, “Prietena mea”, “Printre nori”, “Cântec de dragoste” sau “Clona” și pentru stilul punk rock abordat, ZOB au participat la numeroase festivaluri din București și din țară, deschizând concertele formației rock de tradiție Iris în cadrul turneului lor național “Digital Athenaeum” sau concertele unor artiști străini ca Dio si Billy Idol. Din 2011, ZOB introduc un show special de Crăciun -“Who Killed Santa” – devenit deja tradiție în perioada sărbătorilor.

Componența ZOB îi include pe Vlase (solist vocal, bass), Moșu (chitara, voce), Lonti (chitara, voce) și Forrest (tobe), formulă ce a rămas în picioare de la înființarea trupei în 1993.

https://www.facebook.com/zob
https://www.youtube.com/user/trupaZOB
***
Raizing Hell este o trupă horrorpunk/rock'n'roll, ce îmbină sonoritățile punk cu tematica filmelor, a poveștilor horror și cu imaginea specifică acestora.

Înființată în București în 2010 de Liv Decay (voce/chitara ritm, ex Howling Saints) împreună cu Oly Sinn (tobe) și Mr. Zombie (chitară) Raizing Hell este considerată a fi prima trupă horrorpunk din România.

Celor trei li s-au alăturat în scurt timp Demented Vlash (chitara bass), și, din ianuarie 2015, după ce Oly Sinn părăsește trupa, Marky B. Morbid la tobe.
Marky părăsește de asemenea trupa la scurt timp, postul de baterist fiind ocupat de Damien Thorne.

Trupa citează ca surse de inspirație formații precum Misfits, Demented Are Go, Motorhead, Blitzkid, Nekromantix și alții, alături de orice se încadrează în domeniul horror, de la filme până la imagine.

În 2011 trupa lansează EP-ul Psychoholics Unanimous și începe primul turneu național pentru a-l promova, împărțind scena cu formații precum Blitzkid, The Silver Shine, Daily Noise Club, Koffin Kats, Tazmanian Devils, The Hepcats, The Argies, A Wilhelm Scream, Scheisse Minelli, Dead Ceausescus și alții, apărând pe scenele festivalelor Padina, Free Fest și Mezdra Moto-Rock Fest (Bulgaria).

În ianuarie 2013 trupa lansează split EP-ul Chainsaw Ballads, împreună cu alte două trupe din UK, Thirteen Shots și Trioxin Cherry, sub egida casei americane Psycho A Go Go Records.

Primul album al formației, Of Ghouls And Men, înregistrat la Attic Studio, a fost lansat pe 18 octombrie 2013, în Underworld Club, împreună cu invitații speciali Voodoo Healers (GR) și Anomalii (RO), și poate fi procurat în format fizic de pe site-ul trupei, www.raizinghell.com sau de la casa de discuri germană Contra Light Records, iar in formal digital începand cu 30.06.2014.

Începând cu 15.06 2014, Raizing Hell semnează cu casa de discuri Undead Artists, din Germania.
În 2015, Demented Vlash părăsește trupa, fiind înlocuit de Pete Shadow.

În prezent, formația se pregătește să lanseze în aprilie 2016 cel de-al doilea album de studio,"Monsters Prefer Blondes", înregistrat la Taine Multimedia, de pe care au lansat deja 2 single-uri, și de turneul de primavăra împreună cu Voodoo Healers (Gr).

Dacă sound-ul rock'n'roll old school, energia din punk și imaginile evocate de filmele horror sunt pe gustul vostru, atunci trebuie să fiți prezenți la show-urile Raizing Hell!