Zdob si Zdub - 20 de ani: Concert si lansare de album


Data și ora:
Bilete:
55 - 80 de lei
Gazdă:

The Roman Arenas, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Pe 17 ianuarie de la ora 19:00, trupa “Zdob si Zdub” va sustine un concert aniversar si va lansa si live un nou album sub forma unei compilatii de piese needitate cu titlul, “20 de veri” sub egida MediaPro Music. Nu uitati ca bilete gasiti si la intrare!

Moldovenii vor fi protagonistii unui show de exceptie. Acest concert se va tine pentru toti fanii “Zdob si Zdub” cu prilejul a 20 de ani de activitate muzicala a “lautarilor etno-rock”.

Pe scena Arenelor Romane veti avea parte de cele mai tari hituri zdubesti, adunate in acesti 20 de ani de activitate iar pe noul CD veti “gusta” din 16 piese needitate, inclusiv 3 single-uri noi. Toamna aceasta Zdob si Zdub strange cea mai bogata roada pentru voi!

Zdubii vor serba jubileul impreuna cu invitati speciali - artisti si persoane publice care le-au marcat cariera. Veti avea parte de featuring-uri cu Boonika originala din Valeni, MC Vasile, Radu Almasan (Bosquito), Anatol Stefanet (Trigon), Mitos Micleusan (Planeta Moldova), Franz Meir-Dini (Germania). In deschidere va canta trupa cult din Chisinau, “Cuibul” cu solistii Lidia Scarlat si Igor Dinga.

Mai tineri ca niociodata Zdubii va asteapta sa cinstim muzica impreuna!