Concert Ioana Ignat


Când:
25 Mai 22:30 23:30
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Dupa concertul sold-out din ianuarie, Ioana Ignat revine la Hard Rock Cafe pe 25 mai, de la ora 22:30. Îndrăgita artistă va cânta live hiturile care au zguduit lumea muzicii autohtone cu ritmurile lor captivante și care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

A fost debutul anului 2017 în România și unul dintre cei mai difuzați artiști pe radio și TV. Ioana a participat în cel de al șaselea sezon al emisiunii-concurs Vocea Romaniei, alături de care a ajuns până în semifinale, fiind totodată unul dintre concurenții creditați cu cele mai mari șanse la marele premiu. La scurt timp de la încheierea concursului, Ioana a lansat primul ei single, „Mă dezîndrăgostesc”. Piesa "Doar pe a ta" a fost unul dintre hiturile verii, cu peste 24 milioane de vizualizări pe YouTube. Ultimul ei single este "Nu mă uita" și a ajuns la 8 milioane de vizualizări în doar două săptămâni de la lansare.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Biletele la concertul de pe 25 mai se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro: Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1-lângă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman , IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe, precum și în ziua concertului, la intrare.

Prețul biletelor diferă în funcție de categorie:
- 30 de lei, cu loc la masă, în sală
- 40 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei.

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 30 de lei.

Partener media: Magic FM.