Ziua Națională a României - Celebrarea Marii Uniri | Berăria H


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Vineri, 1 Decembrie, la Berăria H celebrăm Marea Unire și Ziua Națională a României exact așa cum îi șade bine oricărui român: cu mult joc și voie bună! 🇷🇴

Vino să te bucuri de cele mai îndrăgite cântece românești interpretate de Gheorghe Turda, Silvana Rîciu, dar și de un concert de Fanfară - Muzica Reprezentativă a MApN. Bineînțeles, distracția va fi completată de preparate delicioase și de berea rece cu care sperăm că te-am obișnuit.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Spectacol organizat de Primaria Sectorului 1, București.

👉 Intrarea este liberă!

--IMPORTANT!!!!--
La 12:30 te aşteptăm cu masa pusă, iar de la 14:45 cu spectacolul pe scenă. Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 21:00, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!
--IMPORTANT!!!!--
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Rezervările se fac la:
➡ FORMULARUL WEB >>> https://www.berariah.ro/ev/ziua-nationala-a-romaniei
➡ 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
➡ Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.berariah.android & AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/beraria-h/id1257720997)
➡ vreau@berariah.ro