ZUM & tea at Serendipity

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Duminică, 17 aprilie, de la ora 20,00, vă invităm la Serendipity pentru o premieră muzicală cu trupa ZUM.

ZUM sunt Andreea Crepcia - voce, Radu Drăgănescu - clape, Bujor Stoicovici - bas.

***
Proiectul ZUM este o îmbinare specială de pop și world music, o combinație de sonorități etno cu ritmuri moderne. Improvizațiile melodice se împletesc cu sweep-uri electronice, creând un sound fresh și funky. Grupul are multă energie pe care reușește să o transmită în concerte realmente memorabile. ZUM a fost creat în 1996 de Radu Drăgănescu (keys, perc) și la început era orientat cu precădere spre zona de world music. Colaborările de-a lungul timpului cu diferiți instrumentiști au avut darul sa "încălzească" sunetul, dându-i acea strălucire și vivacitate specifice instrumentelor acustice. In felul acesta, formula grupului s-a extins pornind de la saxofon, chitară, percuție și ajungând la o formulă ce cuprindea chiar și un cvartet de coarde.
ZUM a cântat de patru ori la Festivalul de la Sziget (Budapesta), ultima oară fiind în 2008. De asemenea, a susținut recitaluri în cadrul Festivalurilor De Jazz București 2005 și Sibiu 2010. A mai avut concerte de club în Danemarca, Bruxelles și Budapesta, iar prin intermediul Institutului Cultural Român a participat de doua ori în Belgia la festivaluri de promovare a culturii române peste hotare.Grupul promoveaza un repertoriu cu influente pop/world/jazz, compozitii originale dar si piese cunoscute, insa interpretate intr-o maniera proprie, ceea ce îi conferă showului dinamicitate, lirism și chiar accente de umor, toate împreună conturând acea calitate pe care orice artist și-o dorește: unicitatea.
***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

***

Rezervările la acest eveniment încep de la ora 19,30, pentru a avea timp să comandaţi şi să vă servim bunătăţi din meniul nostru până la ora 20,00, oră după care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideraţie pentru artişti.

Alte sugestii

29 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
1 Mar
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente