• Locked In Escape Rooms Bucuresti
  3 recenzii

 • Jocurile din incinta Locked In sunt jocuri REALE “escape the room”. In loc sa apelezi la o lume virtuala pentru a avea parte de actiune, la Locked In traiesti in timp real si simti suspansul ca un detectiv adevarat, participi activ si ai parte de o experienta inedita.

  Jocurile reale “Escape the room” sunt jocuri interactive de societate care se bazeaza pe colaborarea si comunicarea intre participant. Acestia sunt incuiati, cu acordul lor, intr-o camera tematica si trebuie sa descopere si sa foloseasca elementele din camera, sa-si foloseasca spiritul de observatie, logica si imaginatia pentru a avansa pe firul povestii si a dezlega pas cu pas enigmele. Marea provocare consta in atingerea obiectivul final si anume, evadarea din camera

 • GALERIE FOTO

 • recenzii

  5.0
  (3 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Andra Irimia
  17 Martie 2016
  5
  Evadare din cotidian!

  Atunci cand joci camerele de la Locked In (Prison Cell #37 si Dracula's Secret) ai parte de 2 experiente unice . Puzzle-uri originale, tematici interesante, decoruri pe masura, atmosfera care te tine in priza pana la sfarsitul jocurilor, distractia fiind garantata. Astept cu nerabdare Throne Room!


  Miruna Slivneanu
  17 Martie 2016
  5
  super evadare !!!

  pur si simplu am uitat de tot, si am intrat in poveste. Nu stiu cand a trecut timpul. Un super decor si super puzzle-uri.


  Liviu-Victor Marin
  29 Ianuarie 2016
  5
  cu sufletul la gura:)

  60 de minute in care am uitat de orice griji si am trăit povestile bine puse la punct ale fiecarei camere