• ANA Baking Co. Calea Dorobantilor 134
  1 recenzie

 • ANA Baking Co., este cafeneaua-concept marca ANA PAN în care își găsesc locul, simultan, patiseria de tradiție, experiența culinară internațională și atmosfera relaxată de tip newyorkez.

  Atmosfera newyorkeză prinde viață cu sandwich-uri și supe calde, omlete pufoase, salate lejere și croissante crocante, pregatite în laboratorul propriu. Delicioasele deserturi marca Ana Pan, produsele de brutărie artizanală, cafeaua preparată în stil italian, vafele și înghețata caldă completează meniul dezvoltat de către Ashlie Dias, Executive Chef Crowne Plaza Bucharest. Cei 15 ani de experiență în restaurante din întreaga lume, din New York, până în insulele Hawaii sau Lyon, se reflectă în rețetele pe care Chef Ashlie Dias le propune bucureștenilor.
  Mic-dejunuri dinamice, ședințe de prânz eficiente, întâlniri creative cu gustări sănătoase, după-amieze de relaxare după zilele ocupate la birou sau seri leneșe de weekend cu prietenii, toate devin mai plăcute la ANA Baking Co.

  Spațiul deschis, luminos, cu multă sticlă și linii curate, inspirat de zgârie-nori, este completat de primirea caldă pe care echipa ANA Baking Co. o face tuturor celor care ajung pe Calea Dorobanți, nr. 134.

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Teodora Nitu
  24 Februarie 2016
  5
  Gust bun si atmosfera placuta

  Cofetarie senzationala, patiserie proaspata, brutarie artizanala plus cafea delicioasa si o gama interesanta de supe, salate si sandwichuri gustoase pe care poti sa le iei si la pachet.