Romanain Art&Craft

Cadouri & Cărți


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Calea Bucureştilor 224E, Otopeni 075150, Romania

Despre

Totul a inceput de la o simpla idee – promovarea spatiului romanesc prin produse traditionale, dar si creative. Prin creativitate am reusit sa imbinam modernul cu traditionalul si sa realizam produse care promoveaza universul romanesc.

In februarie 2003 am deschis primul magazin chiar pe Aeroportul International Henri Coanda. Asa am ajuns sa ne implinim visul de a promova Romania direct turistilor straini si romanilor, care urmau sa ne fie “ambasadori” peste hotare. Tuturor le-am oferit ocazia de a lua ceva romanesc cu ei – o farfurie de la Horezu, o ie sau un simplu magnet - pentru a le aminti de Romania sau pentru a le darui celor dragi.

Dupa 10 ani am reusit sa ne triplam suprafata magazinului, semn ca lumea ne aprecia produsele, dar si modul de prezentare. Nu am vrut sa ne oprim aici, asa ca am continuat sa ne extindem si in Sibiu si Targu Mures tot in incinta aeroporturilor. Credem noi ca acolo ne sta cel mai bine, langa turistii si “ambasadorii” nostri romani.

Echipa noastra s-a marit si ea de la an la an si am ajuns sa fim o familie adevarata, cu bune si rele. Am avut parte de multe momente frumoase si fericite, dar si de greutati. Desi suntem impartiti in mai multe orase, incercam sa ne vedem cu totii cat mai des pentru a ne putea bucura de realizarile noastre.

Daca la inceput ne bazam in mare parte pe produse cumparate de la alti furnizori, cu timpul am inceput sa ne creem propriile produse dupa design-ul nostru original. Asa a luat nastere Vladut, urmasul temutului Conte Dracula. Cu el ne mandrim peste tot si il consideram copilul familiei noastre, Art&Craft. Vladut are biscuiti, turta dulce, caramele, prune in ciocolata si multe alte produse pentru copii, dar si pentru adulti.

Si pentru ca tot ne plac dulciurile, nu ne-am oprit aici. Ne doream dulciuri care sa ne aminteasca de copilarie si de bucataria mamei sau a bunicii. De aceea am ales nucile umplute, cornuletele, ciocolata de casa si multe alte bunatati traditionale sa faca parte din gama noastra de produse. Le-am unit pe toate sub brand-ul Via Delice.

Plăți

  • Maestro
  • Visa
  • Mastercard
  • Cash

Tip de magazin

  • Magazin de cadouri

Photo Gallery

Alte sugestii

my romanian store

Cadouri & Cărți

Floria

Cadouri & Cărți

Humanitas - Cișmigiu

Cadouri & Cărți / Cafes & Teahouses

Dizainăr

Cadouri & Cărți

Băcănia Veche

Cadouri & Cărți