• Rawyal brunch & cakes
  0 recenzii

 • Oare de cate ori nu v-ati pus intrebarea: eu ce mai mananc azi? De cate ori nu ati deschis si ati inchis frigiderul gandindu-va ca ati manca ceva dar nu stiti ce....ati dat fuga la un restaurant, ati scanat meniul cap-coada si totusi nimic nu va atrage.... Noi va propunem in mica noastra oaza de sanatate cateva preparate raw-vegan prin care puteti descoperi beneficiile mancarurilor usoare, nepreparate termic,sănă­toa­se datorită enzimelor pe care le conțin. Prin fierbere, mâncarea pierde enzimele, 50% din proteine și 70 – 90% din vitamine și minerale. Mâncarea crudă este naturală, își pastrează enzi­mele și toate vitaminele necesare. Acestea ajuta la digestie și sunt distruse la temperaturi de peste 40 de grade C.
  Avantajele organismului in timpul unei diete raw-vegan sunt:

  - o piele mai curată;

  - îmbunătățirea digestiei și a imunității, prin introducerea unei cantități mai mari de fibre care detoxifică organismul;

  - slăbirea, ca urmare a conținutului ridicat de fibre și a hidratării suplimentare provenite din alimentele crude;

  - scăderea riscului de a dezvolta boli coronariene;

  - scăderea colesterolului.

  - cresc imunitatea şi tonusul general.

  - sunt preîntâmpinate unele dintre afecţiunile asociate cu alimentaţia modernă: diabetul, boala Alzheimer, cancerul de colon.

  -antioxidantii din fructe şi legume întârzie deteriorarea celulară şi îmbătrânirea.
  Iar acestea sunt doar o parte din minunatiile pe care le ofera acest tip de preparate....pentru ca, prin Rawyal, natura face minuni!

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie