Bistro Nouveau


Program

Deschis
Vezi programul

Address

str Louis Pasteur nr 63, Bucharest, Romania, Cotroceni

Despre

Bistro Nouveau se afla in cartierul Cotroceni. Aici veti gasi o atmosfera calda si linistita, preparate selectionate din bucataria internationala alaturi de bauturile bine alese, toate menite sa va ajute sa petreceti momente placute alaturi de prieteni, colegi sau familie.
In gradina casei, a fost reamenajata terasa astfel incat sa ofere o oaza de liniste si sa va imbie sa savurati cu bucurie un pahar cu bere belgiana… sau mai multe!

In interior si pe terasa puteti servi in fiecare zi meniul zilei sua sa comandati a la cart. Stim ca timpul este pretios … si de aceea ne straduim sa va oferim posibilitatea sa serviti o supa, un fel principal si desertul in 30 minute. Daca aveti ragazul sa petreceti mai mult timp la pranz cu noi… va invitam la o cafea sau un pahar de vin.

Pentru serile speciale, in care va propunem un program inedit, va vom lansa din timp invitatia.

Bistro Nouveau va oferta si posibilitatea sa organizati evenimente mai mult sau mai putin formale, personale – aniversari, botez sau corporate – conferinta de presa, petreceri de companie. Cu o capacitate de pana la 150 persoane – stand up si 70 locuri la mese, cu o gama varianta de meniuri de bar si bucatarie , cu un personal bine pregatit si oferim garantia unei reusite pentru orice tip de eveniment.

Bucătărie

  • Internațională

Photo Gallery

Alte sugestii

Museum

Restaurant

Beautyfood

Restaurant

Trattoria Mezzaluna

Restaurant

Ginger Sushi Bar & Lounge

Restaurant

Prime Steaks & Seafood

Restaurant