Bordello Bar


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Șelari 9-11, București, Romania

Despre

Welcome to Bordello’s – it’s all about the feeling! In ultimii 5 ani Bordello si-a castigat titulatura de “cel mai premiat bar din Romania”. Premiile se datoreaza calitatii serviciilor, originalitatii oferteri, cat si datorita constantei investitii in infrastructura, comunicare si dezvoltare. Astazi intreg complexul este impartit in 4 segmente diferite dar complementare, 4 laturi ale aceleiasi personalitati.
Cu o capacitate de 60 de locuri la mese si 40 de locuri la bar si tejghea, Bordello’s Pub, latura socialbila si prietenoasa si-a creat deja un renume. Este recunoscut ca locul unde te poti bucura de o dupa-amiaza in compania prietenilor in fata unui pint de bere, la Bordello berea nu se serveste in pahare ci in pinturi regale de 560 ml. Fiecare seara creeaza o atmosfera originala mult apreciata de toti clientii Bordello’s, dornici de distractie si socializare.
Meniul de mancare de la Bordello satisface preferintele culinare ale tuturor vizitatorilor, oferind un variat meniu de tapas. În locul clasicelor aperitive și feluri principale, la Bordello preparatele sunt servite în porții mici (tapas style) pentru a face experiența între prieteni mai placută, acestea fiind aduse la masă în mod constant și continuu pe întreg parcursul mesei, totul fiind preparat in bucataria proprie.

Bordello’s Library Bar, lautra mai retrasa si eleganta, este situat la etajul 1. Aduce atmosfera celebrelor “Speakeasy Bars” din New York. Cu o capacitate de 70 de persoane, ofera un ambient perfect clientilor care doresc sa deguste un cocktail clasic reinterpretat,un pahar de coniac XO sau un single malt whisky, in compania prietenilor. Atmosfera relaxanta, cu muzica in surdina si decorul il fac perfect pentru organizarea petrecerilor private.

Mulanrug Dining Theatre, latura plina de viata si exuberanta, se afla la etajul 1 chiar langa Library Bar. De la decor pana la evenimentele din interior, totul transmite Joie de Vivre, emotie, exuberanta si uitare a cotidianului. De la intampinare pana la plecare, totul este facut pentru a crea cele mai placute senzatii. Veti fi introdusi intr-o lume complet noua pentru Romania: Cina “Casual Fine Dining” completata cu entertainment de calitate, asigurat de artisti profesionisti.

Tip de bar

  • Bar
  • Pub

Caracteristici

  • Terasă
  • Wi fi

Photo Gallery

Alte sugestii

Deschis Gastrobar

Panoramic view / Pub & Bar

Pura Vida Sky Bar

Panoramic view / Pub & Bar

Green Hours

Pub & Bar

The Old Red's Jub Pub

Pub & Bar

Private Hell Club

Pub & Bar