Cabaret lounge


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Str. Liviu Rebreanu, nr. 6A, - "galeriile TITAN", Bucharest, Romania, 031784

Despre

Cu o experienta de peste 5 ani, echipa noastra tanara de profesionisti lanseaza un nou concept pe piata in materie de evenimente asa cum a facut-o si in anul 2009, cand lansa ballroom-ul Cabaret Events Hall.
Astazi lansam un nou concept Cabaret lounge & Cabaret Events for Kids, concept ce prinde viata intr-un moment de slabiciune a operatorilor din piata de profil.
Cabaret lounge & Cabaret Events for Kids vine in întâmpinarea dumneavoastră cu organizarea oricarui gen de eveniment privat. Fie că este vorba despre o aniversare sau o petrecere, echipa noastră de profesionisti vă oferă un management de calitate ce garantează organizarea evenimentului propus.
Plecand de la o amenajarea minimalista si ajungand la meniuri delicioase special selectionate de catre bucatarii nostri experimentati, Cabaret lounge & Cabaret Events for Kids se dedica in totalitate serviciilor de inalta calitate.
Filosofia noastra este ca orice eveniment poate fi un moment magic ce reflecta personalitatea clientului in fiecare detaliu. De aceea acordam importanta cuvenita fiecarui amanunt, constienti de faptul ca evenimentul reprezinta o carte de vizita pentru noi in fata celor care participa la eveniment.
Astfel, noi colaboram cu cei mai profesionisti in materie de evenimente pentru copii, astfel incat cel mic sa se bucure de toata atentia si experienta noastra.
Alaturi de cei mici, parinti se bucura de atentia nostra intr-o atmosfera intima si relaxanta in zona Cabaret lounge.
Indrazniti si dati frau liber imaginatiei alaturi de noi, transformand evenimentul celui mic intr-un eveniment de neuitat!
Ca parinti, doriti tot ce este mai bun pentru copilul dumneavoastra. Misiunea noastra este sa transpunem in realitate un spectacol magic, de neuitat pentru parinti, bunici si invitati asigurandu-va ca totul va fi asa cum v-ati dorit, in cele mai mici detalii.

Va asteptam cu mare drag in CASA NOASTRA

Echipa Cabaret lounge & Cabaret Events for Kids

Alte sugestii

The Old Red's Jub Pub

Pub & Bar

Have a cigar

Pub & Bar / Gradina de vara

1000 de chipuri

Pub & Bar

Kilkenny Irish Pub Bucharest

Pub & Bar

Terminus

Pub & Bar