Carol Caffe


Address

Bulevardul Mărășești 2B, București, Romania

Despre

O cafea ce pastreaza aroma istoriei - asta ar fi pe scurt reteta de cafea cu care ii intampinam pe oaspetii nostri. O cafenea buna se cunoaste dupa cafea si de aceea avem intotdeauna grija sa preparam cafeaua din boabe praspat macinate.

Intr-o ambianta placuta, desprinsa parca din istorie, cafeaua capata o aroma mai puternica. O servim alaturi de prieteni, pe muzica de buna calitate. Fie ca veniti in compania prietenilor, in pauza de masa sau pentru a citi ziarul, cafeneaua noastra va astepta cu drag.

Carol Café este amenajata intr-un stil vechi ce doreste sa surpinda atmosfera interbelica a Bucurestiului. Aflata in apropierea parcului Carol, cafeneaua este ideal pentru a poposi la o cafea buna dupa o plimbare in aer liber. Espresso scurt, espresso lung, caffe latte, capuccino, mochachino coffee sau caffe frappe sunt doar cateva din aromele care va vor rasplati cu generozitate simturile.

Va asteptam cu drag sa va alaturati atmosferei prietenoase de la Carol Café. Echipa noastra v-a pregatit si o serie de alte surprize si promotii.

Tip de bar

  • Coffee shop

Caracteristici

  • Wi fi

Plăți

  • Cash
  • Mastercard
  • Visa

Alte sugestii

The Old Red's Jub Pub

Pub & Bar

Have a cigar

Pub & Bar / Gradina de vara

1000 de chipuri

Pub & Bar

Kilkenny Irish Pub Bucharest

Pub & Bar

Terminus

Pub & Bar