Centrul Cultural pentru U.N.E.S.C.O. Nicolae Balcescu

Organizator de evenimente


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada 11 Iunie nr. 41, sector 4, Bucharest, Romania

Despre

Centrul Cultural pentru UNESCO “Nicolae Bălcescu” este o instituție publică de Cultură aflată sub autoritatea Consiliului Local și Primăriei Sectorului 4 din București, ce are ca principal obiect de activitate derularea de proiecte culturale locale, regionale și internaționale.
Activitatea cultural artistică este susținută prin colaborări cu personalități ale culturii noastre contemporane, artiști profesioniști (regizori, actori, scenografi ș.a.) sau neprofesioniști, cu organizații, fundații, instituții culturale din țara și din străinătate.
Din gama largă de manifestări desfășurate sub egida instituției noastre evidențiem următoarele : stagiune de teatru pentru adulți, stagiune de teatru pentru copii, spectacole de divertisment, lansări de carte, vernisaje pictură, organizări de work-shop-uri, ateliere, seminarii, conferințe, implicări în proiecte culturale propuse de alte organizații, fundații, instituții culturale și alte manifestări culturale.
Producțiile de teatru sunt de o înaltă calitate, acestea fiind regizate de nume sonore din industria teatrală românească. Dintre acestea putem să îi amintim pe Maestrul Radu Beligan, Victor Ioan Frunză, Gelu Colceag, Alexandru Jitea, Mălina Andrei, Radu Gheorghe, etc.

Alte sugestii

Centrul Ceh

Organizator de evenimente

Jazz Syndicate Live Sessions

Organizator de evenimente

Fall in Love

Organizator de evenimente

Jazz.ro

Organizator de evenimente

Summer Well Festival

Organizator de evenimente