• ParkLake Shopping Center
  5 recenzii

 • La ParkLake credem în experiențele complete, care vin natural. Cu acest gând am creat ParkLake, un loc care oferă o gamă largă de magazine, activități și locuri cât mai diverse, astfel încât cei care ne trec pragul să își construiască o experiență completă, așa cum și-o doresc.

  Este locul unde shopping-ul se îmbină armonios cu natura, unde designul modern e gândit să ofere spații de relaxare, dar și locuri unde putem face sport, locuri de joacă sau altele unde îți poți petrece ziua lucrând. Aici găsești și un număr mare de restaurante și cafenele, cu specificuri diferite, un cinema cu 14 săli, cu filme pe toate gusturile. Organizăm evenimente pe diverse teme, care să ne bucure și să ne completeze experiența la mall.

  ParkLake este locul unde venim cu întreaga familie, facem cumpărături împreună, pentru ca apoi să ne relaxăm în spațiile de recreere, în timp ce copiii se distrează într-unul dintre multele spații de joacă. Totul continuă cu o masă tradițională alături de cei dragi, pentru ca apoi să alegem filmul la care mergem sau să ne plimbăm cu bicicletele prin Parcul Titan, aflat în imediata apropiere.

  ParkLake este locul unde venim cu prietenii, stăm de vorbă, râdem și ne simțim bine la o cafea, facem cumpărături poate pentru o petrecere sau un eveniment important, pentru ca apoi să facem sport împreună sau să vedem un film pe care să-l comentăm apoi aprins pe o bancă în parc.

  ParkLake este și locul unde venim singuri, atunci când avem nevoie de un moment de relaxare într-o zi agitată. Verdele, lumina și cadrul natural ne dau imediat o stare de bine, ne regăsim și ne adunăm găndurile la un cappuccino, poate stăm într-unul dintre spațiile de recreere să ne punem ordine în ce avem de făcut sau poate ne răsfățăm la un shopping binemeritat.

 • recenzii

  4.8
  (5 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Marian Toma
  10 Martie 2018
  5


  Simona Dicu
  19 Noiembrie 2017
  4
  nice!

  but too big! risk losing yourself!


  Deedi Dedii
  20 Aprilie 2017
  5


  Andy Loghin
  13 Aprilie 2017
  5


  José Manuel Pereira
  13 Ianuarie 2017
  5