Coffee Up


Program

Deschis
Vezi programul

Address

I.C. Bratianu 44, Bucharest, Romania, 030177

Despre

Ne plac oamenii, ne place cafeaua si de aici s-a sintetizat foarte usor dorinta de a deschide o cafenea to-go, in care lucrurile sa functioneze pe baza de zambete, iubire si, desigur, cafea. Toate au venit de la sine la COFFEE UP, unde noi ne-am imprietenit cu clientii si clientii, la randul lor, intre ei. Sa fie “de vina” sentimentul de acasa pe care spatiul mic si intim il ofera, spatiu la care fiecare dintre noi a contribuit cu cate putin? Sau starea de bine pe care incercam sa o facem molipsitoare? Sau poate cafeaua care vine ca o imbratisare calda intr-o zi grea? Noi ne bazam pe toate trei.

“Slavind” cultul cafelei, am vrut sa impartasim aceasta pasiune si celorlalti, mai mult sau mai putin cunoscatori. Colaboram cu prajitori romani, pentru a oferi o experienta completa a cafelei de specialitate proaspat prajite, 100% arabica.
Avem o cafea draga noua, un blend creat special pentru noi din cinci origini din America de Sud, America Centrala si India. Si pentru ca ne place libertatea de a calatori oriunde vrea sufletul sa ne duca, jonglam, de asemenea, si cu cafele de o singura origine: Ethiopia, Kenya, Nicaragua, Guatemala, Columbia, El Salvador. Lista se mareste pe parcurs ce saptamanile trec, imaginatia fiind singura care ne limiteaza.
Tu unde vrei sa calatoresti azi?

Caracteristici

  • Wi fi

Alte sugestii

Deschis Gastrobar

Panoramic view / Pub & Bar

Pura Vida Sky Bar

Panoramic view / Pub & Bar

Green Hours

Pub & Bar

The Old Red's Jub Pub

Pub & Bar

Private Hell Club

Pub & Bar