• La Mama - Ateneu
  9 recenzii

 • Am plecat de la o idee si de la o dorinta. Doream sa mananc bine, doream sa mananc in oras, cu prietenii mei si sa ma satur. Munceam toata ziua, negasind timp de a mai merge acasa, satul de aceleasi vesnice sandwichuri de la fast-food. Visam la vremurile cand ma astepta mancarea aburinda pe masa, calda si gustoasa.

  Cu foarte bun in ea. In visele mele mancam la mama. Asa s-a nascut ideea. Asa s-a nascut La Mama. Din necesitate, din dor si de ce nu… din foame. Mama pune intotdeauna foarte bun in mancare. Mama nu se supara ca mananc mult. Intotdeauna la mama ma simt bine.

  Pentru ca este altceva. Noi am pornit acum saisprezece ani, pe data de 27 februarie 1999, cu o idee. Am incercat sa pastram aceasta idee intacta, ba chiar sa o imbunatatim zi de zi. Pentru ca, asa cum pentru mama eu eram cel mai important atunci cand veneam acasa pentru o cina, asa si pentru noi, Dumneavoastra, clientii, sunteti cei mai importanti!" Catalin Mahu despre La mama.

 • recenzii

  4.33
  (9 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Daniel Flore
  28 Martie 2018
  5
  Locatie fara repros

  Personal si servire excelenta,preturi avantajoase


  Dragos Asaftei
  18 Septembrie 2017
  5


  Andrei Mandiuc
  5 Martie 2017
  5


  Bogdan Ureche
  13 Octombrie 2016
  5


  René Bautistta
  14 August 2016
  2
  Bad, not terrible, but bad.

  There were flies all over the place! The taste of the grilled beef was bad, I had to add a lot of salt! The drinks and the dessert were good.