• Zen Corner Project
  0 recenzii

 • Zen Corner este un proiect initiat de bucuresteni, pentru bucuresteni. Proiectul creaza oportunitati prin care oricine poate incerca yoga intr-o forma accesibila, urbana, contemporana si distractiva.

  De ce tocmai yoga? Pentru ca este o alta dimensiune a sportului, miscarii pentru sanatate si reprezinta un mijloc de dezvoltare personala. Yoga nu este mai buna decat alte sporturi, ci se regaseste in ele si vine in completarea lor.
  Misiunea proiectului este sa ofere o perspectiva inedita practicii yoga pentru incepatori, dincolo de etichetele si ideile preconcepute asociate cu yoga, in Romania. Zen Corner aduce cunostinte si experienta practica.

  Ne-ar prinde tare bine si am aprecia mult o mana de ajutor in raspandirea vestii ~

  Zen Corner is a project initiated by and for the people of Bucharest. The project creates opportunities where people can try an urban-contemporary-friendly-accessible and fun form of yoga.
  Our mission is to offer an out-of-the-box perspective to beginners' yoga practice and tear down the labels which have been associated with yoga, in Romania. For this purpose, we are expanding knowledge about this topic and bringing in practical experience.

  We truly need and deeply appreciate your help in sharing the news with your friends :)

  Follow and connect to the Zen Spots.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie