Gram Bistro


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Șoseaua Nicolae Titulescu 4-8, București 011141, Romania

Despre

Gram Bistro este o invitatie la descoperire, un loc special prin energie, meniu, echipa si mai ales oamenii care ne calca pragul in fiecare zi. Aici este locul unde ziua incepe dis-de-dimineata cu o cafea proaspat prajita si se termina seara tarziu la un pahar de vin cu cei dragi.

Am pus la punct o bucatarie moderna si cosmopolita, pusa in evidenta prin ingrediente fine, atentie la detalii si pasiune in a incerca noi retete si arome. Si pentru ca mancarea gustoasa trebuie sa fie si sanatoasa, alegem cu grija produse naturale si pregatim cat mai multe preparate in casa. In zona de bar, va asteptam la un pahar de vin bun, o bere artizanala sau un cocktail facut asa cum va place.

Incorporand spiritul urban si influente de design industriale, atmosfera este prietenoasa si vibranta. Amplasarea in zona Piata Victoriei si conceptul ne-au ajutat sa cream un loc placut atat pentru intalniri de afaceri si pranzuri rapide, cat si after-work drinks, cine si petreceri cu prietenii sau cafele lungi de weekend.

Bucătărie

  • Internațională

Caracteristici

  • Wi fi

Plăți

  • Cash
  • Mastercard
  • Visa

Photo Gallery

Alte sugestii

Museum

Restaurant

Bel Canto

Restaurant

Trattoria La Campana

Restaurant

MAIZE farm to table

Restaurant

Kuzina

Restaurant