Hello Donuts - Dorobanți

Brutărie & Cofetărie


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Calea Dorobanților 99, București, Romania

Despre

Din dorinta de a crea ceva absolut delicios si proaspat, am deschis in inima Bucurestiului un magazin cu cei mai TASTY #Donuts!
Va asteptam pe Calea Dorobantilor 99A, de luni pana vineri de la 10 AM - 7 PM,
si in Afi Palace Cotroceni vzv de magazinul Auchan de luni pana duminica 10 AM - 10 PM!

RULES of NEVER-TO-BE-FORGOTTEN
1. TREAT
Am vrut ca HelloDonuts sa poata rasfata simturile. Pentru aceasta am testat peste o suta de retete si ingrediente si apoi le-am analizat intr-un laborator specializat de analiza senzoriala. Am ales doar acele ingrediente care au trecut testul “clean label & natural source”. In final a rezultat un produs delicios a carui reteta nu constituie nici un secret, asa ca o impartasim cu voi: faina, fructoza, glucoza, lapte, unt, oua, drojdie, sare si arome.
2. LOVE
Stiam ca o cerinta importanta pentru un donuts bun este sa se foloseasca o tehnologie superioara. Asa ca am ales utilaje moderne care sa indeplineasca cerintele de securitate alimentara dar le-am combinat cu priceperea si dragostea noastra de a realiza lucruri bine facute in fiecare zi. Multe operatii le-am mentinut la nivelul de “hand made” si de aceea nu toate HelloDonuts sunt la fel, insa noua ne place asta!
3. ENJOY
Am creat o reteta speciala, dar care nu are nimic secret. Folosim numai ingrediente de calitate, dar nu putem garanta ca sunt cele mai bune din lume. Avem grija sa le producem proaspete in fiecare zi, dar poate nu suntem singurii care facem asta pe planeta. Insa ceea ce va promitem este un moment de mare placere. Pentru ca in final nu am creeat doar niste donuts bune, ci niste HelloDonuts memorabile. Niceee... to taste you!

Photo Gallery

Alte sugestii

Dots Original

Brutărie & Cofetărie

INNI Gelato Artigianale

Brutărie & Cofetărie

House of cookies

Brutărie & Cofetărie

Nana- Sweets

Brutărie & Cofetărie

Moritz Eis

Brutărie & Cofetărie