• CinemaPRO
  4 recenzii

 • Situat la numai doi pasi de Piata Universitatii, CinemaPRO este cea mai noua atractie din zona pietonala a centrului vechi al Bucurestiului, fiind liderul pietei de single-screen din Bucuresti.

  Pentru iubitorii de film, CinemaPRO este cel care a transformat simpla vizionare a unui film la cinema intr-un adevarat spectacol de divertisment, cel care a depasit tiparele clasice si cel care a inaugurat in Romania premierele de gala si covorul rosu, pe care au pasit de-a lungul timpului vedete autohtone si staruri hollywoodiene.

  Designul rafinat, cele 540 de fotolii confortabile, foaierul spatios si masutele elegante, tehnologiile de proiectie si sonorizare de ultima generatie, pagina de web cu ultimele noutati din cinematograf si din lumea filmului, 8 ani de filme exceptionale premiate la festivaluri si cei peste 250.000 de clienti care au vizitat cinematograful de la lansarea sa sunt cartea de vizita a CinemaPRO.

 • GALERIE FOTO

 • recenzii

  3.75
  (4 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Bogdan Frîncu
  16 Martie 2018
  5

  Nu ma asteptam sa arate asa un cinematograf din centru! Totul este nou, scaunele confortabile si proiectiile se vad foarte bine. Recomand!


  JOhnAppleseeb NO
  10 August 2016
  1
  one


  Ioana Oprea
  23 Martie 2016
  4

  prefer sa merg aici la film decat la mall. si filmele 3D se vad ok


  Ionut Rusu
  9 Februarie 2016
  5