• Flairs Angel
  3 recenzii

 • Luca Valentin, barmanul care a jonglat cu sticlele la “Romanii au talent” si-a mai indeplinit un vis. Impreuna cu colegii sai de la Exquisite - Bar Solutions, Valentin a reusit sa-si deschida un bar in capitala. Flair Angel este un loc aparte, cu multe povesti.

  “Numele barului este un tribut adus unui fost coleg care din pacate nu mai este printre noi. Am incercat sa cream un loc special, altfel. Flair Angel este, de exemplu, singurul bar din Romania si unul din putinele din Europa de Est care foloseste gheata provenita din apa de izvor. In fiecare zi pregatim gheata, manual, pentru ca nu folosim masina de gheata. Meniul barului este tip revista si este de fapt o poveste despre fiecare cocktail. Cei care ne trec pragul afla astfel care este istoria bauturii pe care o consuma, iar meniul il pot lua apoi acasa pentru ca el contine si cateva retete de bauturi pe care le pot prepara chiar ei”, a povestit Valentin.

 • recenzii

  5.0
  (3 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Tavi Clinci
  20 August 2016
  5


  Florin Bosie
  1 Februarie 2016
  5
  O locatie unde se prepara cele mai bune si complexe cocktailuri din Bucuresti.

  O locatie unde se formeaza, antreneaza si distreaza cei mai buni barmani din Bucuresti. Aceasta locatie este fondata in memoria barmanului Bogdan Costiniu (Codita) ~ Flair Angel. In aceasi locatie se afla si scoala de barmani Exquisite Bar Solutions.


  Alex Filip
  25 Ianuarie 2016
  5