La Terrazza


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Carol Davila, nr. 56A, Bucharest, Romania

Despre

Amplasat in Bucuresti, in cartierul istoric Cotroceni, pe strada Carol Davila nr 56A, Ristorante Bar Pizzeria La Terrazza reprezinta esenta bucatariei mediteraneene.

Iubitorii enogastronomiei italiene, chiar de la primul contact, intuiesc pasiunea cu care selectam materia prima pentru a crea retete unice si pentru a reda aromele specifice zonei din sudul Italiei.

La Terrazza isi intampina clientii cu o oferta variata de cocktailuri si aperitive, satisface cele mai rafinate gusturi si promite seri de neuitat cu muzica live, intr-o atmosfera placuta si relaxanta.

Restaurantul dispune de 2 saloane confortabile si de o terasa unde se pot organiza evenimente private, corporate sau workshop-uri, oferind servicii de calitate si meniuri personalizate pentru experiente de neuitat.

Daruirea si munca echipei La Terrazza au fost recunoscute si recompensate, printre distinctiile primite, mentionand certificatul de calitate – Camera di Commercio Italiana per la Romania, piatto d’argento – Accademia Italiana della Cucina, certificatul de excelenta – Eccellenze Italiane nel Mondo, certificatul de excelenta – Fondazione Italiani in Europa, certificatul de excelenta – Tripadvisor.
Insa, cele mai importante aprecieri sunt cele care vin din partea clientilor nostri, catre care se indreapta toata atentia si carora le oferim calitatea pe care o merita.
Va oferim toata ziua de duminica un discount de 10% pe intreaga nota de plata.
Daca este ziua dumneavoastra de nastere, La Terrazza va face un cadou: pe langa atmosfera calda si primitoare, va veti bucura de 10% discount la intreaga nota de plata.

Intrati pe www.laterrazza.ro pentru a afla toate evenimentele pe care noi le organizam.

Bucătărie

  • Italiană
  • Pizza

Caracteristici

  • Wi fi
  • Rezervări

Plăți

  • Cash
  • Visa
  • Maestro
  • Mastercard

Photo Gallery

Alte sugestii

Museum

Restaurant

Bel Canto

Restaurant

Trattoria La Campana

Restaurant

MAIZE farm to table

Restaurant

Kuzina

Restaurant