Little Tyke

Brutărie & Cofetărie


Program

Închis
Vezi programul

Address

soseua Vitan Barzesti, nr 7D-7E, sector 4, Hotel Rin Grand, Bucharest, Romania, 042121

Despre

Little Tyke va ofera un meniu ce raspunde in egala masura cerintelor nutritionale, alimentatiei sanatoase si placerilor gustative.
Toate preparatele se fac in laboratorul nostru, cu ingrediente proaspete, fara aditivi sau conservanti,combinatiile dintre ingrediente corespunzand celor mai noi studii legate de nutritie, compatibilitate si nutritie echilibrata.

Utilizam doar ulei de masline extravirgin, sare de himalaya sau sare mare neiodata, suc de lamaie (nu otet) si condimente organice.
Painea este facuta cu maia si livrata zilnic de o brutarie artizanala.
Nu folosim cuptor cu microunde, alimente conservate sau semipreparate.
Iubitorii de deserturi sunti rasfatati cu o colectie generoasa de deserturi delicate, crude, unice, in combinatiicompatibile, delicioase si pline de culori.

Deserturile sunt de origine vegetala- de post(nu contin oua sau lactate),si nu sunt procesate termic. Acestea nu contin gluten, aditivi, conservanti sau zahar. Suntem mandrii sa realizam delicii din fructe proaspete, seminte, nuci, fructe uscate si sirop de artar/miere

Transport Gratuit in Zona Centrala Bucuresti

Comanda minima 50 Lei -transport gratuitZona Centrala: Unirii, Vitan, Universitate, Romana, Victoriei, Dorobanti, Floreasca, Stefan cel Mare, Obor, Mosilor, Colentina.

Pentru restul Bucurestiului

Comanda minima este de 100 Lei (transport gratuit) Pentru imprejurimile Bucurestiului: Voluntari, Pipera, Baneasa.Comanda minima 100 Lei + o taxa de 10 Lei pentru transport

Bucătărie

  • Healthy Food

Alte sugestii

Donuterie - Promenada

Brutărie & Cofetărie

Dots Original

Brutărie & Cofetărie

Osteria Ciao Niki

Brutărie & Cofetărie

INNI Gelato Artigianale

Brutărie & Cofetărie

House of cookies

Brutărie & Cofetărie