• Dizainăr
  0 recenzii

 • Manifest de dizainăr

  (O)Misiune

  Imaginează-ți un loc în care originalitatea și neconvenționalul sunt la ele acasă.

  Pătrunzi într-un laborator de design românesc, în care cumpărătorul, creatorul și producătorul de obiecte de design, își dau mâna pentru realizarea lor. În fond, noi utilizăm designul ca metodă originală de rezolvare a problemelor personale și sociale. Adresăm nevoi individuale prin soluții inovatoare. Aducem împreună factorii necesari pentru realizarea de obiecte de artă decorativă sau plastică în stilul nostru.

  „Astfel dacă ai un spate total diferit față de al celorlalți, de ce să nu te simți bine în scaunul TĂU, realizat pentru nevoile TALE? Sau poate ai realizat că iluminarea stradală poate fi făcută mai eficient. Hai s-o facem!” Inovația devine realitate în Dizainăr fără compromisuri și fără limite.

  Noi suntem dizainări. Ceea ce oferim nu este doar cultură urbană în cel mai select mod al ei, nu este doar originalitate și inovație românească ci un adevărat mod de a trăi – modul nostru – viața de dizainăr.

  Regulile Dizainăr

  1. Dacă ești în Dizainăr spui tuturor cine ești și ce faci (cartea ta de vizită reprezintă aderarea ta la manifest – o lași peste tot)
  2. Dacă o lucrare de-a ta este expusă la Dizainăr toți prietenii tăi vin să o vadă
  3. Dacă cineva spune că Dizainăr e „COOL” sau „ÎN TREND” îl corectezi - știi bine că nu suntem nici cool și nici în trend – suntem ceea ce suntem și e frumos așa (ne trăim viața în modul NOSTRU)
  4. Galeriile Dizainăr stau deschise atât timp cât trebuie
  5. Dacă aceasta este prima ta seară la Dizainăr... trebuie să creezi sau să cumperi ceva

  Beneficii Dizainăr

  1. Te vezi
  2. Te vinzi
  3. Te (re)produci
  4. Creezi în familie
  5. Explorezi

  Beneficii Cumpărător Dizainăr

  1. Ce-i al tău e în serie limitată
  2. Ce-i al tău e autentic
  3. Ce-i al tău e epic (productiv, simplu, interesant)
  4. Ce-i al tău e făcut de un dizainăr și nici nu costă mult

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie