Noaptea Muzeelor 2018

Organizator de evenimente


Despre

În România evenimentul este organizat de către Reţeaua Naţională a Muzeelor din România, membru în conducerea celei mai mari rețele pan-europene a muzeelor Network of European Museum.
Circuite muzeale cu un impact important asupra publicului. Anul acesta organizăm circuit în orașul București, ca în fiecare an, dar conceptul a fost preluat și de către alte orașe precum Sibiu, Cluj-Napoca sau Baia-Mare.
Organizaţii culturale noi sau evenimente se alătură în fiecare an: galerii de artă, spații non-formale și creative, teatre, licee, universități; case ale experimentelor, o fermă a animalelor, o moară de hârtie etc. Ediția aceasta ar putea fi numită și una a muzeelor de nișă: Muzeul Parfumului, Muzeul Antreprenoriatului, Muzeul Kitsch-ului, Muzeul Micul Paris, Colecția Țiriac de Automobile, Muzeul Nokia din Timișoara
Muzeul este principalul agregator al serii, deși în cadrul evenimentului se adaugă și alte tipuri de organizații participante, toate acestea având drept rezultat o noapte caracterizată prin creativitate, intervenții artistice experiment, inovații ale diferitelor forme de exprimare vizuală și curatorială.
Spațiul public se umple de ”camere” urbane unde se întâmplă lucruri și unde oamenii au parte de o mulțime de surprize artistice.
Socializarea culturală în aer liber în drumul către muzee.
Experiențe traduse în snapshots online.
Hashtag: #noapteamuzeelor2018

Photo Gallery

Alte sugestii

Centrul Ceh

Organizator de evenimente

Pavilionul de Artă București - Art Safari 2018

Organizator de evenimente

Circuitul Tenis Partener

Organizator de evenimente

Nikon

Organizator de evenimente

BarTechs

Organizator de evenimente