Orășelul Cunoașterii


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Str. Pajurei nr. 3A, Bucharest, Romania, 70000

Despre

Orășelul Cunoașterii este un mic science center deschis în februarie 2014, în București. Scopul nostru este să "împrietenim" copiii cu științele, prin joc, să le explicăm lumea într-un limbaj simplu și amuzant. Iar joaca nu este doar pentru copii. Credem cu tărie că ne adresăm copiilor de la 2 la 99 de ani.

Am observat că atunci când mergem cu copiii într-un muzeu cu greu îi poți convinge să nu atingă exponatele. Noi am creat un altfel de muzeu unde toate exponatele trebuie neapărat atinse, încercate, trebuie să te joci cu ele.

Pe o suprafață de 400 mp în interior și 1000 mp în exterior, sunt dispuse pe 8 zone de interes: exponate-joc cu apă, aer, energie electrică, magneți, jocuri optice și senzoriale, echilibru și angrenaje de roți dințate.

Spațiul Orășelului cuprinde o suprafață în care sunt desfășurate toate punctele de joacă și experimente, un spațiu de petreceri, spațiu de relaxare pentru adulți – deși noi preferăm ca adulții să fie împreună cu copiii la joacă- un spațiu dedicat atelierelor, un spațiu de vânzare a suvenirurilor și jocurilor.

TAXĂ DE VIZITARE: 18 lei pentru adulți și 32 lei pentru copii

Photo Gallery

Alte sugestii

Muzeul Cotroceni (Palatul Prezidențial)

Historical building / Museum

Kitsch Museum

Museum

Muzeul Satului ”Dimitrie Gusti”

Museum / Top 10 Attractions

Casa Experimentelor

Museum

Muzeul Municipiului București (Palatul Șuțu)

Historical building / Museum