Orașul Interzis


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Silvestru, București, Romania

Despre

“Orasul Interzis” este o locatie de lux cu specific chinezesc care isi propune sa ofere o experienta culinara veritabila datorita preparatelor ce hranesc atat trupul cat si sufletul.

Restaurantul este amenajat in spirit asiatic iar spatiul obtinut este armonios si foarte stilat. Parterul si etajul au fost gandite pentru a oferi clientilor atat separeuri- oaze de intimitate si discretie, cat si spatii ample, deschise, potrivite pentru evenimente sau grupuri mari. Zona selecta si linistita in care se afla, dar si amenajarea spectaculoasa transforma terasa intr-un punct de atractie importanta atat pe timpul zilei, cat si noaptea.

In “Orasul Interzis” elementul cheie este reprezentat de selectia bucatarilor chinezi, care reprezinta garantia unui meniu chinezesc autentic, rafinat de la o luna la alta cu noutati si elemente surpriza.Meniul cuprinde retete specifice tuturor celor patru regiuni distincte ale Chinei. In Zhejiang tehnicile de preparare se imbina perfect cu cele de decorare; regiunea Guangdong propune retete pe baza de fructe de mare, peste si pui iar Sichuang arome picant-piperate adorate de cunoscatori. Mancarea Nordului ofera o selectie bogata de foetaje si elemente de patiserie, dintre care se remarca popularele “pachetele de primavara”.
“Orasul Interzis” si-a deschis portile si gazduieste petreceri private si corporate, business lunch/ dinner, organizeaza workgroups, meetings si alte evenimente, intr-un mediu exclusivist si rafinat.

Bucătărie

  • Asiatică

Caracteristici

  • Rezervări
  • Terasă

Plăți

  • Cash
  • Mastercard
  • Visa

Photo Gallery

Alte sugestii

Museum

Restaurant

Beautyfood

Restaurant

Bel Canto

Restaurant

Trattoria La Campana

Restaurant

St.Patrick

Pub & Bar / Restaurant