• Cărturești Fandom
  1 recenzie

 • O librărie pentru cei îndrăgostiți de lumile fantastice și de super-eroii din print sau de pe ecrane, Fandom își propune să îi aducă împreună pe cei care au în comun o astfel de pasiune, fie ea manga sau Marvel, Game of Thrones sau Star Wars.

  Deși este cea mai mică dintre librăriile Cărturești, Fandom găzduiește un mare regat al benzii desenate: romane grafice, reviste, antologii, albume, fanzine, manga & BD românești sau de peste hotare, dar și figurine, boardgames sau selecții de filme și seriale. Spațiul a fost reamenajat pentru a face loc unor mici expoziții temporare de BD, iar tavanul a fost desenat cu ocazia deschiderii de Alexandru Ciubotariu, autor și colecționar de benzi desenate, creatorul celebrului personaj urban, Pisica Pătrată.

  Fandom e locul unde niciun detaliu nu e prea mărunt și nicio obsesie nu e prea mare când vine vorba de poveștile preferate. Un spațiu al colecționarilor, dar și al celor care de-abia fac cunoștină cu lumea benzilor desenate, librăria Cărturești Fandom a fost creată să crească împreună cu comunitatea pe care o reprezintă.

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Oana Dumitru
  22 Martie 2016
  5