PizzaMania Bucuresti


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Str Grigore Alexandrescu nr 8, PIATA VICTORIEI, Bucharest, Romania

Telefon

Despre

Pizza Mania - Bucuresti (TAKE AWAY & FREE DELIVERY) este locul unde poti comanda in pauza de pranz sau dupa amiaza, la birou sau acasa cele mai bune sortimente Pizza, Sandwich-uri sau Salate delicioase si cafea Nespresso.

Daca nu ai cu cine sa imparti o pizza intreaga, te asteptam pe la noi sa iei doar o felie :)

Pizza Mania este partener Accademia Pizzaioli, PRIMA SCOALA DE PIZZA DIN LUME, acum si in Bucuresti.

Ne-am deschis usile in anul 2004 din multa dragoste pentru pizza si retetele italienesti, la vremea aceea fiind prima pizzerie din orasul Valenii de Munte, Prahova, iar pana in momentul de fata, singura care a reusit sa pastreze gustul traditional al pizzei italiene.

Ingredientele, importate din Italia special pentru a aduce acea savoare napoletana, sunt alese cu mare atentie si recomandate de profesionisti, pentru ca rezultatul sa fie mereu unul de succes!

Faina de cea mai buna calitate, sosul de rosii delicios si mozzarella sunt principalele ingrediente care transforma o pizza fada intr-una care odata gustata, te trimite in al noua-lea cer.

Stim cu totii ca pizza pe vatra este cea mai gustoasa asa ca la Pizza Mania vei savura un blat subtire si pufos in acelasi timp, obtinut in cuptoarele noastre cu lemne.

Acesta este si misiunea restaurantului nostru. Ne dorim ca si cel mai pretentios client sa plece satisfacut si cu gandul de a se intoarce la noi pentru o noua experienta gastronomica.

De 13 ani, fiecare amanunt este important si crucial pentru noi pentru a pastra aceeasi savoare, aceeasi aroma, aceleasi culori, aceeasi textura si a oferi aceeasi experienta de neuitat clientilor nostri.
____________

Pentru CURSURI DE PIZZAR, sunati la numarul de telefon: 0742.405.668, sau completati formularul de inscriere aici: http://www.accademia-pizzaioli.ro

Diploma (Certificat) emisa si semnata in Italia, acreditata si recunoscuta international!

Alte sugestii

Museum

Restaurant

Beautyfood

Restaurant

Trattoria Mezzaluna

Restaurant

Ginger Sushi Bar & Lounge

Restaurant

Prime Steaks & Seafood

Restaurant