• Nomasvello (No+Vello) Romania
  2 recenzii

 • Brandul No+Vello este prezent pe piata internationala din 2007 si are peste 1200 centre deschise in 16 tari, de pe 3 continente. Pentru acest brand lucreaza peste 3000 specialisti IPL.
  In Romania, brandul s-a lansat in 2010 si in cei 7 ani de existenta a ajuns la 35 centre active, in Bucuresti si in tara.
  Serviciile oferite sunt: Epilare Definitiva si Rejuvenare Faciala cu IPL, Curatare Faciala in Profunzime Proskin, Tratamente Anticelulitice si de Fermitate cu LED, Terapii Faciale cu LED si Albire Dentara BIO.
  Iata unde avem deschise centre No+Vello:
  - 15 in Bucuresti: Unirii, Baneasa, Floreasca, Promenada, Victoriei, Cora Lujerului, Cora Pantelimon, Jollieville, Decebal, MegaMall, Parklake, Sun Plaza, Bucuresti Mall Vitan, AFI Cotroceni si Veranda Obor.
  - cate 2 saloane exista in: Cluj (in Iulius Mall si in VIVO! Center), Iasi (in Iulius Mall si in Newton Residence) si Craiova ( pe Fortunescu, respectiv pe Calea Bucuresti)
  - cate un centru exista in: Baia Mare, Popesti-Leordeni, Arad, Bacau, Braila, Brasov, Constanta, Galati, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu-Valcea, Suceava si Timisoara.

  Tehnologia de ultima generatie, personalul calificat, tratamentele personalizate, atmosfera placuta si pretul accesibil, de doar 30 eur/zona/sedinta, acestea sunt atu-urile esentiale ale brandului No+Vello!

  Mai mult, toate centrele ofera GRATUIT Testarea Epilarii Definitive si Diagnoza Faciala Woodlamp, pentru a te convinge de calitatea si eficienta serviciilor!

 • recenzii

  5.0
  (2 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Niklas Klingh
  25 Iunie 2017
  5


  Dana Klingh
  25 Iunie 2017
  5