RAWZ


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Duzilor 7, București, Romania

Email

Despre

Rawz este un laborator de mancare raw-vegan cu livrare zilnica la domiciliu (sau oriunde ne trimite clientul) sau la evenimente (prin seviciul de catering RAWZ). Primul catering raw-vegan din Bucuresti – si din Europa, spun cercetatorii nostri, RAWZ si-a inceput livrarile in 3 ianuarie 2012. Felul de constructie al unui meniu, pretul preparatelor, sistemul de abonare – toate dateaza de atunci, fiind atunci inventate – urmare a discutiilor echipei de soc Andreea Lazarescu – Ioana Ilie – Ovidiu Jumanca.

Modul de lucru al RAWZ, preturile, abonamentele au fost apoi preluate de toate locantele raw-vegan cu delivery din Bucuresti. De atunci si pana azi, am reusit sa mentinem preturile relativ constante (desi materia prima si-a marit considerabil costurile) si, in plus, sa crestem exponential calitatea serviciilor catre client, calitatea mancarii (stiu ca ati fi crezut ca nu e posibil sa avem preparate si mai bune), sa eliminam taxa de livrare (pe care o percepeam pe vremuri), sa livram in zone tot mai extinse.

Toate astea n-ar fi fost posibile fara tine, dragul nostru consumator de RAWZ. Desi ma adresez tie la persoana intai singular, nu! nu esti singur!

Bucătărie

  • Healthy Food

Plăți

  • Cash
  • Mastercard
  • Visa

Alte sugestii

Museum

Restaurant

Beautyfood

Restaurant

Trattoria Mezzaluna

Restaurant

Ginger Sushi Bar & Lounge

Restaurant

Prime Steaks & Seafood

Restaurant