Restaurant Capri


Program

Închis
Vezi programul

Address

Bulevardul Iuliu Maniu nr. 484, Militari,Sector 6,, Bucharest, Romania, 061623

Despre

Dragi prieteni,

Situat in Militari, pe Bd. Iuliu Maniu nr. 484, Restaurantul Capri a luat nastere in plina criza economica, acum aproape 4 ani. Sfidand tendinta de centralizare a restaurantelor din Capitala si adresandu-se publicului sau prin preparatele culinare calitative si preturi decente, acesta a devenit preferatul celor care, intamplator sau nu, i-au calcat pragul.
Bucataria Capri este variata, meniul fiind unul international (mancare italieneasca, turceasca, asiatica, si bineinteles, romaneasca) pregatit cu atentie si pasiune de catre cei 3 chefi ai nostri. Ingredientele din fiecare preparat sunt proaspete si calitative, deoarece "aceasta este cartea noastra de vizita" ne spune chiar propietarul restaurantului, bucatar de profesie.
Pentru ca satisfactia dumneavoastra este cea mai importanta pentru noi, incercam sa modificam meniul constant in functie de preferintele si sugestiile dumneavoastra. De asemenea, va venim in intampinare cu oferte atractive pentru masa de pranz (meniuri complexe avand ca pret de pornire 20 de lei) sau evenimente importante pentru dumneavoastra.
Atmosfera din local este una intima si relaxata, personalul nostru zambitor si amabil reusind cu succes sa ii dea o nota de "acasa".
Daca am reusit sa va starnim curiozitatea, va asteptam sa ne vizitati zilnic intre orele 10:00 si 24:00, pentru a face parte din povestea noastra.

Bucătărie

  • Internațională
  • Italiană

Caracteristici

  • Terasă
  • Wi fi

Photo Gallery

Alte sugestii

Museum

Restaurant

Beautyfood

Restaurant

Trattoria Mezzaluna

Restaurant

Ginger Sushi Bar & Lounge

Restaurant

Prime Steaks & Seafood

Restaurant