• The Bar - Beauty Salon
  2 recenzii

 • “The Bar” este singurul Beauty Bar din Romania ce ofera servicii Express si tratamente de calitate intr-un mediu placut si relaxant.

  Serviciile salonului sunt adresate in special persoanelor grabite, care nu dispun de mult timp dar doresc sa beneficieze de servicii de infrumusetare de calitate, precum coafat, manichiura, pedichiura. Mai mult, salonul pune la dispozitia clientilor si tratamentele inovatoare de la brandul spaniol No+Vello: Epiilare Definitiva, Rejuvenare Faciala, Curatare Faciala Proskin, Tratamente Anticelulitice si de Fermitate cu LED, Terapii Faciale cu LED si Albire Dentara BIO.

  Te invitam sa te deconectezi si sa te infrumusetezi in acelasi timp, savurand o cafea delicioasa in timp ce personalul nostru specializat iti va oferi tratamentul dorit.

  Selectati cu cea mai mare atentie, membri echipei “The Bar” sunt pregatiti pentru orice provocare, astfel incat o vizita la “The Bar” va satisface si cei mai exigenti clienti.

  Pentru a veni in intampinarea nevoilor tale, salonul “The Bar” are un program prelungit, de Luni pana Vineri, de la 8:00 dimineata pana la 22:00 seara.

  Te invitam cu drag sa experimentezi noul concept in domeniul tratamentelor de infrumusetare si sa savurezi o cafea intr-o atmosfera placuta si relaxanta!

 • GALERIE FOTO

 • recenzii

  5.0
  (2 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Niklas Klingh
  25 Iunie 2017
  5


  Dana Klingh
  25 Iunie 2017
  5