Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Sevastopol 4, București, Romania

Telefon

Despre

Înființat în anul 2001, Sanador a cunoscut o dezvoltare continuă, în prezent deținând mai multe clinici, laboratoare de analize medicale și cel mai mare spital privat multidisciplinar din țară.

Cu o suprafață totală de 23.000 de mp și o capacitate de 402 de paturi, spitalul Sanador pune la dispoziție o gamă complexă de specialități medicale și chirurgicale și blocuri operatorii dotate la standarde europene. Sălile de operație beneficiază de o tehnologie de ventilație și sterilizare de ultimă generație, cu flux laminar si filtre Hepa ce asigură un grad de asepsie 3-4, care face ca infecțiile nozocomiale să fie nesemnificative. Sectia de Anestezie Terapie Intensiva detine un rol crucial in siguranta actului medical chirurgical si este dotata pentru a face fata oricarei interventii chirurgicale.

Spitalul Sanador pune accent pe implementarea tehnicilor chirurgicale cu minimă invazivitate. În Spitalul Sanador sunt disponibile atât specialități chirurgicale (inclusiv pediatrice), cât și specialități medicale, Cardiologie Intervențională, Radiologie Intervențională, Endoscopie Intervențională.

În Secția de Urgență a spitalului funcționează atât dispeceratul și asistența medicală de urgență 24/24, cât și Compartimentul de Primiri urgențe adulți și copii, cu circuite separate, Sanador deține flotă proprie de ambulanțe disponibile 24 /24 (Call Center 021-9699) echipate la cele mai înalte standarde, prin care asigură asistență medicală de urgență în București și județul Ilfov.

În cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de gardă 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrică-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie , chirurgie generală, ortopedie- traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie convențională, laborator, medicină de urgență.

Alte centre din Rețeaua Sanador:
- Victoriei: Str. Dimitrie Sergiu, nr. 26-28
- Pipera: Sos. Bucuresti – Ploiesti, nr. 42-44
- Decebal: Bulevardul Decebal, nr. 1
- Militari: Bd. Iuliu Maniu nr. 101

Photo Gallery

Alte sugestii