Shaormeria Băneasa


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Bulevardul Aerogării, Bucharest, Romania, 014054

Despre

Shaorma Baneasa: proaspat, ieftin, gustos
Nu o sa spunem despre shaorma noastra nici ca e cea mai buna, nici ca e cea mai bine pregatita, insa vom spune cu buna-credinta ca la Shaorma Baneasa clientul este intotdeauna in centrul atentiei. Din 2012 si pana acum multi oameni flamanzi ne-au trecut pragul si au plecat si cu burtile, si cu buzunarele pline. Clientul este pe primul loc, asa ca totul este gandit spre beneficiul cumparatorului infometat.
Produsele pe care le gasesti la Shaorma baneasa sunt intotdeauna proaspete. Carnea din shaorma pe care tocmai ai comandat-o sau pe care te gandesti sa o comanzi acum nu a fost niciodata congelata, iar legumele savuroase sunt achizitionate direct de la producatori de incredere. Mai mult, castravetii acri pe care ii adori in shaorma ta sunt murati de catre noi, dupa o reteta de familie. Chiar si sosurile delicioase, care dau shaormei gustul specific, sunt facute pe loc de catre bucatarii nostri, dupa o reteta secreta. Totul este proaspat si controlat, pentru ca tu sa te poti bucura de cel mai bun gust fara sa te temi pentru sanatatea ta.
Nu este, deci, de mirare ca atat de multi oameni lauda gustul si calitatea regasite la Shaorma Baneasa. Inca de la prima muscatura te intampina o simfonie de arome, care se revarsa in gura ta si iti incanta toate simturile. O shaorma in care rosiie chiar au gust de rosii, iar carnea este fezandata cu ingredientele potrivite pentru a-i valorifica aroma; asta te asteapta la Shaorma Baneasa. Te-ai astepta ca asemenea bunatati sa vina la pachet cu un pret piperat (asa cum e intampla adesea), insa nu e cazul. Asa cum spuneam, clientul este in centrul atentiei. Tocmai de aceea, la Shaorma Baneasa bugetul tau nu o sa dicteze niciodata ceea ce vrea stomacul tau sa manance.
Pentru prima data de cand a aparut conceptul de mancare pregatita in fata clientului, shaorma de pui este la acelasi pret cu shaorma de vita. Asta iti permite sa iti alegi meniul favorit fara sa te gandesti la bani! In ultimii trei ani, clientii nostri au fost foarte multumiti de serviciile si calitatea pe care le-au primit din partea shaorma baneasa. Asta ne-a permis sa ne extindem in alte trei locatii suplimentare, toate aliniindu-se acelorasi etaloane de excelenta aplicate in locatia din Baneasa.
Astfel, puteti gasi Shaorma Baneasa in apropiere de facultatea Bioterra, dar si in zona Pipera. In plus, la fiecare drum spre munte, te poti opri la Shaorma Baneasa pe DN1A, la restaurantul nostru cu autoservire. Daca shaorma nu este favorita ta, pe DN1A vei gasi in curand si o pizzerie cu un mediu variat si bogat si cu aceeasi calitate a produselor cu care ne-am obisnuit deja clientii.

Program

  • Non-stop

Alte sugestii

Spartan - Mega Mall

Fast-Food

La Makis Tineretului

Fast-Food

Salad Box - Centrul Vechi

Fast-Food

KFC - Gara de Nord

Fast-Food

TASTY Bucharest

Fast-Food / Restaurant