Starbucks - Titluescu


Program

Deschis
Vezi programul

Address

America House, Șoseaua Nicolae Titulescu 4-8, București, Romania

Despre

Despre
Suntem liderul mondial în vânzarea cu amănuntul și prăjirea cafelei de specialitate.

Misiune
Misiunea noastră: pentru a inspira și hrăni spiritul uman - o persoană, un pahar și o vecinătate, în același timp

Compania
Starbucks are o abordare de business bazată pe interacțiunea umană. Mereu am considerat că e de bun simț să punem oamenii înaintea produselor. Relația noastră cu fermierii duce la recoltarea cafelei de cea mai bună calitate. Legăturile pe care le formăm în comunitățile din care facem parte sunt de lungă durată. Capacitatea noastră de a îndeplini tot ceea ce ne propunem e bazată în principal pe oamenii cu care lucrăm - ne numim unii pe alții „parteneri”. Suntem întotdeauna orientați către oamenii noștri.

Povestea noastră a început în 1971. Pe vremea aceea ne ocupam cu prăjirea și comercializarea de cafea boabe și măcinată, precum și de vânzarea de ceaiuri și mirodenii. Aveam doar un magazin în Pike Place, Seattle.

Azi, suntem onorați să ne putem conecta cu milioane de clienți în fiecare zi și să le oferim produse excepționale în toate cele peste 17.000 de magazine din peste 55 de țări.

Descriere
Bine ați venit! Acest spațiu nu e așa de diferit față de cafeneaua Starbucks cu care sunteți deja obișnuiți. Este un loc unde oamenii de peste tot se întâlnesc pentru a vorbi și a avea parte de cafea excelentă.

Ne dorim să ne împărtășiți ideile, feedback-ul și criticile constructive. Acestea fiind spuse, vă rugăm să înțelegeți că nu vom răspunde aici relațiilor cu clienții privind aspectele specifice anumitor magazine (cafenele). Vă încurajăm să adresați aceste aspecte în mod direct managerului cafenelei.

Comentariile, videoclipurile și fotografiile postate pe pagina de Facebook Starbucks România pot sau nu să reflecte opiniile Starbucks sau Starbucks România și nu confirmăm acuratețea nici unei postări.

Starbucks România își rezervă dreptul de a șterge acele postări pe care le considerăm inadecvate, ofensive sau care încalcă Termenii de Utilizare. Cei care continuă să posteze tipul de conținut menționat mai sus pot fi eliminați din comunitate.

Termenii de Utilizare
Paginile de Facebook și aplicațiile create sau administrate de Starbucks sunt pentru ca voi să vă bucurați de ele. Apreciem comentariile, fotografiile, videoclipurile și alt conținut („User Content”) atâta timp cât sunt în concordanță cu acești Termeni și cu Declarația Drepturilor și Responsabilităților Facebook (https://www.facebook.com/legal/terms)

Sunteți de acord că:
- Informațiile de pe pagină și aplicațiile create sau administrate de Starbucks sau Starbucks România pe Facebook pot sau nu să fie exacte, complete, de încredere sau actuale.
- Ați citit toate materialele privind User Content pe propriul risc
- Conținutul vostru de utilizator nu va conține un limbaj obscen, profan sau amenințător, și nu va conține viruși software, mesaje de campanii politice, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailuri în masă sau orice altă formă de „spam”.
- Dacă sunteți angajat sau primiți orice formă de remunerație de la Starbucks sau Starbucks România va trebui să vă dezvăluiți legătura cu compania în momentul în care promovați produsele sau serviciile Starbucks.
- Vă încurajăm să vă angajați în dialoguri seminifcative, dar vă rugăm ca în momentul în care discutați sau contestați opiniile celorlalți să o faceți respectuos.

Sunteți responsabili în totalitate de conținutul pe care îl încărcați pe pagină și Starbucks sau Starbucks România nu își asumă nici o răspundere pentru vreo formă de conținut trimisă de voi.

Sunteți de acord să protejați Starbucks și Starbucks România de orice formă de creanțe sau daune rezultate din conținutul vostru de utilizator.

Înțelegeți și sunteți de acord că Starbucks își rezervă dreptul de a revizui și șterge orice formă de conținut de utilizator pentru orice sau fără motiv, incluzând conținutul de utilizator pe care îl considerăm că încalcă acești termeni, Declarația Drepturilor și Responsabilităților Facebook, ori este în vreun fel nepotrivit sau jignitor, ori aduce prejudicii nouă, altor fani Starbucks sau oricărei alte terțe părți.

Înțelegeți și sunteți de acord că Starbucks sau Starbucks România pot bloca orice utilizator de la a mai încărca orice conținut pe pagina de Facebook Starbucks România, sau de a mai utiliza aplicațiile create sau administrate de Starbucks sau Starbucks România, în urma unei repetări de postări inadecvate sau pentru orice alt motiv Starbucks sau Starbucks România îl consideră necesar.

Pentru orice conținut de utilizator pe care îl încărcați, acordați Starbucks și Starbucks România un drept irevocabil, perpetuu, și transferabil, fără a cere drepturi de autor; de asemenea acordați și licența de a utiliza, copia, modifica, șterge, adapta, publica, traduce, crea lucrări derivate, vinde și distribui un astfel de conținut de utilizator, și să includă astfel de conținut de utilizator în orice formă de tehnologie, mediu sau întreaga lume, fără nici o compensație. Din acest motiv nu încărcați sau postați orice conținut de utilizator pentru care nu doriți să acordați licență către Starbucks și Starbucks România. În schimb, Starbucks și Starbucks România vă acordă dreptul de a include sau menționa numele furnizat în momentul în care ați încarcat conținutul de utilizator.

Starbucks și Starbucks România își rezervă dreptul de a modifica acești termeni de utilizare în orice moment, fără o notificare prealabilă. Folosirea paginii de Facebook și a aplicațiilor create sau administrate de Starbucks sau Starbucks România după intrarea în vigoare a acestor modificări constituie acordul vostru de a utiliza și de a fi legat de termenii de utilizare. Vă recomandăm să revizuiți acești termeni de fiecare dată când folosiți pagina de Facebook și aplicațiile create sau administrate de Starbucks sau Starbucks România.

Mulțumim!

Alte sugestii

VanFruct Câmpineanu

Cafenea

Coftale Coffee Shop

Cafenea

Dose Cafe

Cafenea

Ceainaria Rendez-Vous - Universitate

Cafenea

Cărturești Carusel

Cafenea / Cadouri & Cărți / Free attractions