The Ace


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Lipscani 78, București 030167, Romania

Despre

Ideea de a imbina mai multe concepte intr-unul singur este special realizata de THE ACE, tocmai pentru a putea satisface cerintele celor mai speciali clienti. Atentia acordata clientului ne-a determinat sa facem astfel incat sa putem oferi siguranta obtinand toate avizele si autorizatiile de functionare si securitate.

Subsolul, este dedicat clientului dornic de a asculta o muzica buna, un recital live, chiar un spectacol de StandUp. Intimitatea este garantata prin oferirea tuturor facilitatilor necesare fara a interferi cu celelalte spatii.

Deasemenea, tot aici, poti urmari evenimentele sportive departe de arsita verii
si de galagia strazii. Daca sunteti un grup organizat, tot spetiul de la subsol se poate inchiria special pentru voi astfel sa va puteti bucura de intimitate si prieteni.

Parterul, este dedicat clientului dinamic, care apreciaza un design modern atunci cand se bucura de un cocktail sau o bautura rafinata. Cum dinamica momentului este accelerata,meniul de bucatarie este conceput astfel incat timpul de asteptare sa fie cat mai redus.

Special pentru clientul cunoscator de gastronomie fina si de un vin deosebit, am creat etajul.

O imagine eleganta si plina de rafinament, o oaza de bun gust in Centrul Istoric. Va asteptam cu o colectie deosebita de vinuri si un meniu special creeat pentru cunoscatorii gastronomiei internationale.Pentru a incheia intr-un mod special o zi, The Ace va ofera placerea savurarii unui cocktail,unei bauturi rafinate sau chiar a unei tigari fine la ultimul etaj, unde va asteapta o terasa cu un design special, departe de forfota strazii dar, totodata, oferindu-va bucuraia admirarii cerului de vara in Centrul Istoric.

The Ace este un loc special pentru oameni speciali care stiu ce vor.

Bucătărie

  • Mediteraneană
  • Românească
  • Healthy Food
  • Internațională

Caracteristici

  • Sky View
  • Rezervări

Photo Gallery

Alte sugestii

Museum

Restaurant

Bel Canto

Restaurant

Trattoria La Campana

Restaurant

MAIZE farm to table

Restaurant

Kuzina

Restaurant