the ARTIST Restaurant


Program

Închis
Vezi programul

Address

Calea Victoriei 147, Bucharest, Romania, 010072

Despre

Restaurantul the ARTIST a fost deschis in 2012 de fondatorii acestuia, Paul si Mihaela Oppenkamp, ambii cu experienta si cunoștinte extinse in industria ospitalitatii, avand peste 12 ani petrecuti calatorind in intreaga lume acumuland cunostine in domeniu, utilizandu-le acum in activitatea restauratului. Paul, originar din Hoorn, Olanda, este creatorul experientelor culinare servite in restaurant, in timp ce Mihaela, originara din Bucuresti, se ocupa de partea administrativa si de servicii a locatiei.

Numele restaurantului a fost ales ca o promisiune de dezvoltare continua a conceptului culinar creativ si crearea de noi experiente pentru oaspetii nostri, dezvoltand un stil propriu si bine definit al lui Chef Paul Oppenkamp. De-a lungul anilor, ne-am creat propria identitate, respectand misiunea noastra: „Inspirata de bucataria mondiala, influentata de traditiile romanesti, condusa de inovatie, calatoria noastra culinara este calea creativitatii”.

Inovatia si Calitatea sunt ceea ce ne definește, selectand cele mai bune ingrediente, cu accent puternic pe produsele de sezon din Romania, dar și aprovizionarea cu produse de calitate din intreaga lume, utilizandu-le impreuna pentru a crea preparate memorabile influentate de tradițiile locale, folosindu-ne de anotimpuri pentru a schimba paleta sofisticata de arome și gusturi. Meniul nostru de degustare „spoon tasting” a fost semnatura restaurantului nostru inca de la deschidere. Este o calatorie prin meniul a-la-carte, oferind posibilitatea de a degusta in portii minimaliste fiecare preparat listat in meniu. Va invitam sa le incercati pe toate si poate veți gasi cateva preparate favorite pentru urmatoarea vizita. Meniul nostru culinar se schimba o data cu sezonul pastrand cea mai proaspata calitate a ingredientelor, iar meniul nostru de vin conține 100 de etichete diferite si aduce in atentia dumneavoastra o selectie importanta de vin de calitate din România. Echipa noastra de ospatari este pregatita si incantata sa va asiste in alegerea celor mai potrivite asocieri de vin pentru preparatelor alese.

Cu o ambianta eleganta intr-un spatiu in care amenajarea moderna se imbina cu elementele istorice ale proprietatii, bine conservate pentru a imbogati personalitatea, restaurantul “the ARTIST” creeaza un cadru perfect pentru o experienta unica, seri in doi, cu prietenii sau de afaceri. Aici imaginatia ta va fi contestata si limitele gastronomice cunoscute vor fi demolate. Esti gata pentru o experienta unica?

Bucătărie

  • Internațională

Caracteristici

  • Wi fi

Photo Gallery

Alte sugestii

Museum

Restaurant

Beautyfood

Restaurant

Trattoria Mezzaluna

Restaurant

Ginger Sushi Bar & Lounge

Restaurant

Prime Steaks & Seafood

Restaurant