TROLL Escape Rooms


Program

Închis
Vezi programul

Address

9 Nicolae Balcescu, sc. A, et. 1, Bucharest, Romania, 010042

Despre

Un joc de tip escape-the-room este în principal un joc despre logică și perspicacitate.

Aceste jocuri escape-the-room oferă o alternativă inteligentă și plăcută de a-ți petrece timpul liber. Vorbim despre un joc care implică să fii încuiat într-o cameră de joc împreună cu unul sau mai mulți prieteni, toți membrii echipei având scopul comun de a-și recâștiga libertatea din cameră (literalmente ”a evada din cameră”) înainte ca timpul să expire. De regulă, timpul limită este de 60 de minute. Pentru ”a evada”, vei avea nevoie înainte de toate de atenție la detalii, logică, intuiție, perspicacitate și, poate cel mai important, spirit de echipă.

Împreună cu prietenii tăi, va trebui să găsești sau să observi indicii ascunse, să rezolvi probe logice, să descui diferite încuietori, să folosești tot felul de dispozitive tehnologice sau mecanice și să pui cap la cap toate informațiile descoperite pentru a rezolva puzzle-urile. Nu-ți face griji – oricând în timpul jocului, dacă te vei bloca sau vreunul dintre puzzle-uri îți va da prea multe bătăi de cap, poți cere indicii ajutătoare.

Fiecare dintre aceste jocuri oferă o experiență unică, prin tema aleasă, scenariul specific și nivelul de dificultate al puzzle-urilor pe care le vei găsi înăuntru și pe care va trebui să le rezolvi ca să-ți poți recâștiga libertatea.

Fotografii

Alte sugestii

Laser Megazone

Play & Fun

Stejarii Country Club

Play & Fun / SPA & Beauty

InsideOut Escape Rooms

Play & Fun

Club Texas

Play & Fun

Clay Play Ceramica

Play & Fun