• CDI - Transport persoane intern și in...
  2 recenzii

 • CDI se numara printre cele mai mari companii de transport persoane din Romania, acoperind, in prezent, cele mai importante trasee interjudetene si urbane pe rute cu plecare din Bucuresti, Brasov, Bistrita si Oradea, catre orase importante din tara. Activitatea principala pe care o desfasoara CDI este ''transport terestru de persoane “.
  Secretul succesului sta in strategia de dezvoltare a companiei, in organizarea temeinica, precum si in munca depusa de echipa CDI pentru a asigura siguranta si ritmicitatea curselor , respectarea orelor din programul de transport, fidelizarea calatoriilor.

  Dupa primele trasee spre Brasov si Craiova, CDI s-a extins treptat si in restul tarii, avand curse pe rutele Bucuresti – Ramnicu Valcea-Tg. Jiu, Bucuresti-Craiova-Tg. Jiu, Bucuresti-Drobeta Turnu Severin, Bucuresti-Zimnicea, Bucuresti-Tulcea,Bucuresti-Medgidia,Bucuresti-Brasov-Sighisoara-Targu-Mures, Bucuresti-Breaza, Bucuresti-Pitesti, Bucuresti-Bacau-Piatra-Neamt, dar si plecari din Oradea (Oradea-Arad-Timisoara, Oradea-Satu Mare-Baia Mare) si din Bistrita (Bistrita-Cluj-Napoca-Oradea, Bistrita-Targu Mures-Brasov, Bistrita-Baia Mare-Satu Mare, Bistrita-Sighisoara-Sibiu si Bistrita-Suceava-Botosani, Bistrita - Zalau). Majoritatea traseelor nu au fost doar o simpla alternativa la calea ferata, ci chiar o solutie , prin care se economisea timp. Cu CDI poti ajunge din Zimnicea la Satu Mare sau din Oradea la Tulcea , Bucurestiul fiind un punct nodal in reteaua noastra de trasee.

 • GALERIE FOTO

 • recenzii

  5.0
  (2 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Anca Udrescu
  11 Februarie 2016
  5


  Sabrina Craciun
  10 Februarie 2016
  5