• Pura Vida Sky Bar
  12 recenzii

 • Pe lângă un hostel drăguţ, Sky Barul Pura Vida de la etajul 5 este exact ce mai lipsea. Îţi oferim băuturi gratis, o panoramă deasupra Centrului Vechi şi cele mai frumoase apusuri. În plus, nici nu trebuie să ieşi din hostel pentru o petrecere, poţi avea propria petrecere la Sky Bar.

  Fiind localizat în Centrul Vechi, vei simţi aerul boem pe timpul zilei şi seara te vei bucura de viaţa de noapte. Uşile noastre sunt deschise pentru călătorii pasionaţi, energici, dornici să cunoască alţi oameni interesanţi, iar staff-ul nostru va fi la fe, îţi promitem.

  Ne găsiţi în această clădire emblematică (oh, am uitat să precizăm că are o arhitectură superbă), situată la intersecţia dintre principalele străzi pietonale, Lipscani şi Smârdan. Suntem între două din cele mai importante staţii de metrou, care te conectează cu restul zonelor din oraş. Doar coborând din Sky Bar, vei vedea zeci de baruri, cafenele, restaurante, cluburi, magazine, galerii de artă, teatre. De asemena, dacă mergi pe jos, poţi ajunge foarte uşor la Muzeul Naţional de Istorie, Palatul Parlamentului şi unul dintre cele mai frumoase parcuri din Bucureşti, Cişmigiu, şi multe alte atracţii turistice.

 • GALERIE FOTO

 • recenzii

  4.83
  (12 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Oana Petre
  26 Iulie 2017
  5

  Un loc perfect pentru câteva momente de relaxare! :)


  Zirbo Bogdan
  2 Iulie 2017
  5
  bun

  un loc bun pentru cafea


  Aldea Constantin
  2 Iulie 2017
  5
  ideal

  ideal pentru petreceri


  Catalin Traian
  2 Iulie 2017
  4
  hi

  un loc minuntat si linistit


  Popescu Gabi
  2 Iulie 2017
  5

  Un loc placut si foarte primitor.