• Ferma Animalelor
  0 recenzii

 • Ferma Animalelor s-a deschis in luna Iunie 2009, in proximitatea Fermei de Lapte Pantelimon, investitia fiind desfasurata pe o suprafata initiala de circa 1 ha, in orasul Pantelimon, la numai 12km de Piata Universitatii(4,5 km de Cora Pantelimon). In prezent suprafata totala a depasit cca. 4 ha.

  Activitatile au loc preponderent in aer liber. In Decembrie 2014 in urma renovarii unui hambar vechi am deschis si un spatiu cu interior incalzit astfel incat copiii vor putea sa cunoasca animalele noastre domestice pe tot parcursul anului.

  Ideea ne-a venit in urma cu cativa ani cand copiii nostri luau pentru prima oara contact cu animalele din ferma fiind fascinati de interactiunea cu acestea. Dupa calatorii de documentare (in Marea Britanie) am ajuns sa punem in practica conceptul de "farm park" si la noi.
  Increderea pe care am capatat-o dea lungul primilor ani de existenta ne-a convins sa dezvoltam in continuare acest loc unic in Romania, in care copiii cu varste intre 0-8 ani sa petreaca momente fericite alaturi de familie, colegi si prieteni.

  Foarte multe gradinite si scoli ne viziteaza, oferindu-le celor mici o alternativa exclusiva la programele educationale existente.

  Ferma Animalelor este o afacere de familie, apartinind familiilor Petcu si Manea. Aceasta se gaseste in imediata proximitate a Fermei de Lapte Pantelimon (www.fermadelapte.ro), fiind o noua latura a activitatii acesteia. Ferma de Lapte functioneaza de mai mult de 40 ani, fiind una din fermele de elita ale Romaniei.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie