• Steam Coffee shop
  14 recenzii

 • Steam este coffee shopul care transforma rutina consumatorilor de cafea, aducand cat mai aproape de ei cafeaua de specialitate.

  Conceptul coffee shopului nostru este unul pe cat de simplu, pe atat de frumos. Steam isi propune sa creeze in cele mai mici spatii din Bucuresti locuri in care sa prepare si sa serveasca cea mai buna cafea.

  Produsul vedeta este To Go-ul, iar cei cativa metri patrati dedicati cafelei, gazduiesc barista profesionisti care pot sa controleze foarte bine calitatea boabelor.

  Echipa Steam s-a creat din dorinta de a educa in ceea ce priveste cafeaua. Vlad Buda, Dani Ursan si echipa de la prajitoria Origo s-au unit pentru a transforma fiecare vizita in coffee shop intr-o bogata experienta, generata de pasiunea pentru cafea si tot ceea ce presupune procesul ei de preparare si servire. Vlad este campion Brewers Cup, atat el cat si Dani fiind barista profesionisti cu experienta internationala in acest domeniu. Boabele sunt prajite de Origo, locul care prin educatie si profesionalism a oferit o perspectiva noua asupra cafelei.

 • GALERIE FOTO

 • recenzii

  5.0
  (14 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Oana Petre
  24 Octombrie 2017
  5
  Cafea foarte bună!


  Roxana Pita
  24 August 2017
  5
  Best coffee

  Best coffee in Bucharest!


  Goce Alice
  10 Iunie 2017
  5


  Romina Nicula
  21 Noiembrie 2016
  5


  Brînduşa Bîrsan
  18 Octombrie 2016
  5